CS:GO уби ли 1.6?

Кажете си всичко, което искате!
Потребителски аватар
Young BB Young
Администратор
Администратор
Мнения: 25
Регистриран: ср сеп 05, 2018 2:11 pm
Местоположение: Добрич
Контакти:

чет сеп 13, 2018 10:26 am

Какво мислите по този въпрос, GO уби ли 1.6 или просто интернет се пренасели със сървъри и играчите се пръснаха много.

Според мен интереса към 1.6 леко спадна, но не мисля, че е "умрял", просто има много вериги и сървъри, които се появиха в последните 5-6 години. Преди това като че ли веригите бяха в пъти по-малко и това беше причината сървирите винаги да са full. 1.6 като цяло винаги, ще си остане класика, GO е по-добър и реалистичен, но в същото време е и доста комерсиален с всичките тези скинове.
Потребителски аватар
wAllersoN
Администратор
Администратор
Мнения: 5
Регистриран: ср сеп 05, 2018 3:13 pm
Местоположение: БЪЛГАРИЯ

чет сеп 13, 2018 3:28 pm

Моето мнение е пък, че цс 1.6 умира точно както цс 1.5 умря преди 8 години.Просто с времето ввсичко изчезва, не мисля, че цс;го е причината.И даже сега напротив веригите са супер малко, сървърите не се рекламират толкова много, защото се вижда, че няма хора и няма интерес.Малките деца играят ЛОЛ ЛОТ и тем подобни тъпи игрички и не се интересуват от цс 1.6 вече, не е както едно време.
НА ХУБАВИТЕ ЖЕНИ СЪМ ЦЕНИТЕЛ!
KingSize
Глобален модератор
Глобален модератор
Мнения: 1
Регистриран: пон сеп 10, 2018 4:42 pm

чет сеп 13, 2018 7:57 pm

Моето мнение, е че просто вече няма качествени сървъри за да има играчи както преди в 1.6. А и вече новите младежи не се интересуват от цс и доста от тях не знаят и за съществувавето на цс. С няколко думи вече всяка една версия на цс замира по-малко и бавно.
Enhanced
Потребител
Потребител
Мнения: 1
Регистриран: пет сеп 07, 2018 8:53 pm

пет сеп 14, 2018 12:37 pm

Беше си ясно, че цс:го ще замени 1.6. ЦС 1.6 е много стара игра, стари графики, нищо ново. Докато ЦС:ГО е сравнително напреднала с технологиите игра. Аз също играя цс:го, а цс 1.6 не помня вече кога за последно съм я пускал, но беше доста отдавна.
Причините да мина на цс:го са:
1. В 1.6 е толкова нереална и дървена стрелбата, че няма на къде, може би единствената играя, която знам, в която мерника на awp-то ти е него и не го целиш и когато мерника на оръжието ти не е на него, а стреляш и го убиваш. Също така се играят основно 4 оръжия - калашник, емка, awp и deagle. Докато в ЦС:ГО не е така, там стрелбата си е реална, всяко оръжие си има своите силни страни и се ползват всички оръжия, картите са удобни за тактики и хубава игра.
2. За да играеш 5в5 на 1.6 трябва да имаш сървър с rcon и да събереш 10 качествени играча, които знаят за какво са там, а това е трудно вече в 1.6. Докато в ЦС:ГО самата игра си създава сървъра, настроен всичко да прави автоматично, не ти трябва и да търсиш хора ако няма с кого да играеш, всичко е измислено и направено, има лиги като FACEIT и ESEA където може да играеш и турнири, възможността да станеш професионален играч е много по-голяма от на 1.6, паричните награди са в пъти по-големи от на 1.6.

Като цяло ЦС:ГО превъзхожда във всичко 1.6, но има един недостатък, с който Валве не могат да се преборят - хакери. Те съсипват играта.
Отговори