За връзка с екипа: Цъкни тук!
Как да поставим профилите в ляво?: Цъкни тук!
Искаш да помогнеш на веригата?: Цъкни тук!
Зареждане на сървърите...

Фитнес – Здравословен начин на живот!

Тук пишете за всичко свързано със спорта.
Потребителски аватар
SaMe Sh!T
offline
Потребител
Потребител
Мнения: 35
Регистриран: 09 дек 2017 14:02
Nickname: SaMe Sh!T

Фитнес – Здравословен начин на живот!

Мнение от SaMe Sh!T » 22 дек 2017 01:54

Фитнес - Здравословен начин на живот


В наши дни изключително много се говори за фитнес, затова реших да пусна тази тема, където всеки който иска да получи помощ относно фитнеса може спокойно да пише, а аз с радост ще помогна.Всъщност реших да пусна тази тема, защото съм изключително запознат с тези неща, но още нямам нужните години за да почна да го практикувам.Нека поясня, не съм се учил като повечето хора(говоря за тези, които са се учили от чичко гугъл), което всъщност не е лошо, просто има неща, които не са много верни!
Ако някой има нужда от помощ нека спокойно зададе въпрос,освен мен предполагам има и други от екипа, които се занимават с това, така че общо взето всеки, който знае също може да коментира :)


Защо всъщност е важен фитнесът ?

Ами фитнесът не може да бъде определен като вид спорт, въпреки че ние тичаме, вдигаме тежести и тн.
Всъщност думата fitness означава "добро здравословно състояние", защото ходенето на фитнес допринася за поддържането на добро здраве и дълголетие, а от миналото думата здраве е означавала просто липса на болести, днес това понятие е нещо по-сложно, то се свързва с определения на човешките състояния( физическо, ментално, социално и емоционално).
Ами както смятат учените, фитнесът засяга силно и вътрешната кондиция на човека, както и заниманията с него редовно, водят до постигането и поддържането на добро здраве.


ВАЖНО!!!


Предполагам сте чували, че именно той(фитнесът) спомага за най-важния мускул в човешкото тяло, а именно сърцето, защото колкото по-силна е мускулатурата на сърцето, толкова по-здрав и способен за натоварвания е човекът. За подсилване на скелетните мускули например, е прието да се изпълняват упражнения с тежести, различни уреди, а дори е възможно да се ползва и тежестта на собственото тяло.
За поддържането на добро физическо състояние, за повече енергия, която дава сили за справянето с ежедневния стрес, за пълноценен сън, за приемането на храни без притеснение за увеличаване на теленисте килограмите и най-важното – за удовлетворението от факта, че работите върху себе си за по-добро здраве и физическа форма, хората ходят на фитнес !!!


Хората, които обичат да правят кардио трябва да знаят едно нещо :
Сексът е едно от най-добрите кардио упражнения :!:

Относно запалянковците(на тема фитнес), мога да предложа както протеини, които са тествани в лаборатории, така и други хранителни добавки!

ДОЗИРОВКИ:

Не вярвайте на всичко, което пише на опаковките,защото там пише да се приемат между 1-3 дози дневно(за по-бърз ефект), това е изключително ненужно!! Ненапразно са наречени хранителни добавки, не са направени нито да заместват храната, нито да се приемат след всяко ядене!! Правени са опити в един университет(моят личен фитнес треньор, който ме научи на всичко и завършил този университет ми го каза) и е доказано че приемането на повече от 1 доза на ден може да бъде опасно за черния дроб !!
Моят съвет относно дозировката - приемайте само до 30 минути след фитнес, защото това е така нареченият анаболен интервал!


Предлагам помощта си и за изготвяне на фитнес програми!

Относно упражненията за корема - най-ефикасно е чрез една програма, която всеки може да закупи, тя е уникална, защото има хиляди упражнения, освен това ги редува всеки ден и има добавено ниво, което ако се спазва - резултатите са перфектни !!

Фитнесът е начин на живот!!

Тялото е направено, за да бъде активно!
Последна промяна от SaMe Sh!T на 22 дек 2017 08:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Pr0dan0ff™
offline
Потребител
Потребител
Мнения: 50
Регистриран: 10 сеп 2017 16:17
Местоположение: Под масата.

Re: Фитнес – Здравословен начин на живот!

Мнение от Pr0dan0ff™ » 22 дек 2017 05:49

Източник ?
Изображение

Потребителски аватар
SaMe Sh!T
offline
Потребител
Потребител
Мнения: 35
Регистриран: 09 дек 2017 14:02
Nickname: SaMe Sh!T

Re: Фитнес – Здравословен начин на живот!

Мнение от SaMe Sh!T » 22 дек 2017 08:53

Сам съм писал всичко, а колкото до източника ми на информация - това е моят фитнес треньор!
Точно и затова съм решил да споделям с вас(с всеки който има нужда от помощ), защото на чичко гугъл не може винаги да се вярва!!

Потребителски аватар
Maimuno mrusna
offline
Потребител
Потребител
Мнения: 22
Регистриран: 23 ное 2017 00:08
Nickname: Maimuno mrusna

Re: Фитнес – Здравословен начин на живот!

Мнение от Maimuno mrusna » 22 дек 2017 14:04

Незнам от къде ги пишеш тия глупости човек :Д заниимавам се с това вече почти 10 години имам собствен фитнес и наийстина доста уникално тяло :) пил съм добавки и продължавам да пия (протейн.аминокиселини.минерали и витамини)пил съм и азотни бустери и креатини и още какви ли не глупости и това нещо дето пишеш че е най добре да се пие след фитнес е до някъде правилно но... има добавки който са краткотрайни и трябва да се набавят на всеки 6-9 часа което означава че неможеш да ги пиеш само 1 ...и отделно за черния дроб кажи на тренера ти да се запознае малко с някой медикаменти който предпазват черния дроб в момента се сещам за 2 който се купуватт от аптеката дори :) иначе като цяло евала че се занимаваш с това фитнеса найстина е здраве :) Продължавай така :)

Потребителски аватар
SaMe Sh!T
offline
Потребител
Потребител
Мнения: 35
Регистриран: 09 дек 2017 14:02
Nickname: SaMe Sh!T

Re: Фитнес – Здравословен начин на живот!

Мнение от SaMe Sh!T » 22 дек 2017 14:08

Виж ся, вярно е че има медикаменти, тук си 100% прав, но да сме наясно, колко мислиш помагат тези медикаменти а? Затова ли почти всеки, който приема тези добавки завършва с трансплантация ? По-скоро ти се запознай повече, защото за разлика от теб моят фитнес треньор е завършил в Англия ;) Не карам никой от екипа да вярва на това, което пиша, просто компетентността на повечето лекари тук не струва! Именно затова споделям на теб и на екипа какво е в Англия ;) А това че и се занимаваш сериозно толкова време, евала ! Просто да вярваш така на всичко не е редно ;)
П.С
Говоря за протеини, друго аз не препоръчвам и мисля че е ясно защо !

Потребителски аватар
Maimuno mrusna
offline
Потребител
Потребител
Мнения: 22
Регистриран: 23 ное 2017 00:08
Nickname: Maimuno mrusna

Re: Фитнес – Здравословен начин на живот!

Мнение от Maimuno mrusna » 22 дек 2017 14:10

всичко съм изпробвал и редовно си правя прегледи :) и другото което евала на твоя тренер мен пък баща ми е бил на мистър олимпия и малко или мн мисля че знае мн повече но няма да спорим защото тази тема има милион варианти и мнения

Отговори